fbpx

Vijesti:

7. veljače 2022.

Viktor Škaro: Regija Slavonija stvara se i osnažuje novom strukturom koju je stranka gradila u proteklo vrijeme!

MOST je ozbiljno ušao u ovu godinu na istoku Hrvatske. U subotu je u Osijeku održan regionalni meeting članova stranke internog naziva Mostly. Regija Slavonija stvara se i osnažuje novom strukturom koju je stranka gradila u proteklo vrijeme.

Predstavnici 5 slavonskih županija okupili su se kako bi raspravili pitanja demografije, proračuna te uloge vijećnika. O pitanjima se duboko raspravljalo kroz nekoliko predavanja koja su održali stručnjaci iz navedenih područja. MOST-ova Petra Mandić održala je predavanje o sustavu lokalne samouprave s posebnim naglaskom na prava i dužnosti lokalnih vijećnika i istaknula ključnu stvar za unaprjeđenje političke kulture na razini čitave zemlje: da bi se moglo bolje i kvalitetnije, potrebno je potpuno predanje, znanje i davanje. Također, predavanjem o demografiji raspravljalo se i o problemima koji su već poznati ovoj regiji, a to su prvenstveno iseljavanje mladih, visoki troškovi života, lokalno političko upravljanje,…

Saborski zastupnici Nikola Grmoja i Zvonimir Troskot u subotu su dali su podršku slavonskoj organizaciji, a Grmoja je istaknuo da „bez jake Slavonije nema jake Hrvatske i zato će MOST posvetiti posebnu pozornost izgradnji strukture na istoku Hrvatske“. Također, osvrnuo se na ulogu političara u medijima kroz predavanje u kojemu je detaljnije upoznao članove s prezentacijom političara u medijima.

Ovaj regionalni MOST-ov meeting od posebnog je značaja za stranku i važan je korak u jačanju stranke na istoku. Predstavljen je novi slavonski tim za koordinaciju na čelu s Viktorom Škarom, koji slažu jednu novu priču u Slavoniji, Baranji i Srijemu, odnosno slijede jasnu politiku: transparentnost, rad i sloga, povezivanje svih građana neovisno o porijeklu, svjetonazoru ili političkoj  opciji.

Predstavljen je i novi logotip s kojim će MOST nastaviti graditi svoju regionalnu priču pod sloganom MOST za Slavoniju.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj