fbpx

Vijesti:

20. veljače 2022.

Nino Raspudić: Treba žurno raspisati nove izbore, sve ostalo je nastavak uništavanja Hrvatske od strane kriminalne strukture.

Mogu samo ponoviti ono što sam ovaj tjedan rekao u Saboru – znači li Plenkovićeva izjava da on neće smjenjivati ministre čak ni onda ako završe u zatvoru? – kazao je

U tjednu u kojem nam je premijer poručio da možemo stajati na trepavicama, a da on neće smijeniti nijednog svog ministra, ovo što se jutros dogodilo bilo bi komično da situacija u Hrvatskoj nije tragična.

Ovdje vidimo da je ta HDZ-ova koruptivna mreža toliko duboka i široka da se radi o nepopravljivoj strukturi. Nakon pravomoćne presude HDZ-u za kriminal i korupciju Andrej Plenković je tvrdio kako njegov HDZ nema veze s tim osuđenim HDZ-om, da bi se vrlo brzo nakon toga dogodili slučajevi od Gabrijele Žalac, koja je upravo njegov kadar, do ovog današnjeg slučaja. Mogu samo ponoviti ono što sam ovaj tjedan rekao u Saboru – znači li Plenkovićeva izjava da on neće smjenjivati ministre čak ni onda ako završe u zatvoru? Hoće li se iz Remetinca upravljati pojedinim resorima?! Ili će Plenković pogaziti svoju riječ i smijenjti ministre iako se mi nismo uspjeli nasaditi na trepavice?!


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj