fbpx

Vijesti:

3. svibnja 2023.

BULJ: Plenković od centralne države, svojih usta i lopova ne misli ništa uzeti…

Sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj prokomentirao je najavu premijera Andreja Plenkovića da će svima povećati plaće, a novac za to planira namaknuti iz prihoda koji idu gradovima i općinama.

‘Od centralne države, svojih usta i svojih lopova ne misli ništa uzet. Sinju prirez ne može ukinut niti će na temelju toga ikom u Sinju rasti plaća jer smo mi prirez već ukinuli kako bi Sinj bio najbolje mjesto za ulaganje i život u Hrvatskoj. A Plenkoviću poručujem da svojim gloginje mlati i pomogne narodu kojeg je ubila inflacija za koju je on dijelom odgovoran.

Prvo jer su nametali sulude epidemiološke mjere i zatvaranja dok su istovremeno pljačkali narod kao ovaj mali HDZ-ovac koji je na falšim testovima zaradio Lamborghinija, a onda uvođenjem eura u najgorem mogućem trenutku.

Nek odmah povuče poteze kojima će oduzeti od svojih lopova na razini države i dat narodu!

Sinj na narod, radnike i poduzetnike misli stalno i ne čeka kao Plenković prvi mjesec izborne godine i onda još javno najavljuje da će dati ono što nije njegovo nego općina i gradova’, napisao je Bulj.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj