fbpx

Vijesti:

Troskot vs Holy
16. veljače 2021.

Troskot: Osuđujem izjavu Holy, Zagreb pripada svima koji u njemu žive!

Kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot statusom na Facebooku reagirao je na status Mirele Holy u kojem je izjavila da su “Zagrepčanci fakat magarci jer su se dotepenci cijepili preko reda”.

Holy1

Status Zvonimira Troskota prenosimo u cijelosti:

Izjava Mirele Holy o dotepencima u Zagrebu, toliko je izvan svakog konteksta današnjeg vremena i zaista sam smatrao da takve izjave više nećemo morati slušati. Ali eto, salonskoj ljevici očito ništa drugo ne preostaje. Naravno da je svima nama neshvatljivo cijepljenje preko reda, ali za to nisu odgovorni građani grada Zagreba s korijenima izvan Zagreba, nego truli, korumpirani sustav koji je premrežio cijelu Hrvatsku.

Zagreb su stvarali svi oni koji su ga izabrali kao svoj dom i koji su u njega doseljavali desetljećima, u potrazi za boljim uvjetima i poslom, a danas ga smatraju svojim gradom. I zato najoštrije osuđujem ovu izjavu.

Rođeni sam Zagrepčanin, moja mama je rođena Zagrepčanka, moj otac je u Zagreb doselio kao mladić, ali zato ništa manje ne voli ovaj grad. Ali, za Mirelu Holy i salonsku ljevicu on je dotepenac. Kakve etikete!

Želim Zagreb koji će biti dom svima onima koji su u njega došli živjeti. Zagreb u kojem će svi imati jednake prilike, neovisno o tome odakle su u njega došli. Zagreb se ne dijeli na rođene Zagrepčane i dotepence, nego na one koji ga vole bez interesa i pošteno u njemu žive i rade, te na one koji ga potkradaju. Upravo te i takve na predstojećim lokalnim izborima želimo pobijediti!

Objava Zvonimira Troskota na Facebooku!!

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj