fbpx
barbara županić
24. travnja 2021.

Most predstavio žensku snagu

Barbara Županić, mlada je 28-godišnja perjanica MOST-a i partnerskih stranaka u borbi za vlast u Velikoj Gorici. Kao kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika pozdravio ju je i podržao MOST-ov kandidat Ivan Bekavac, predstavivši je kao stručnjakinju u politologiji i diplomaciji, osobu širokih interesa, volje, energije i kapaciteta.

Bivša sportašica koja je stasala u Odbojkaškom klubu Azena završila je preddiplomski studij novinarstva te međunarodne odnose i diplomaciju. „Iz sporta znam koliko je timski rad važan. Moja odlična igra nije ništa ako ne doprinosi igri cijelog tima“, govori Barbara. Iako je javnosti nepoznata to joj, dodaje, ne smeta, jer Most svoju kampanju ionako temelji na novim licima našeg grada.

Vrijeme je za MOST!

„Umorna sam od ove dvije momčadi koje stalno izmjenjuju političke dresove. Vrijeme je za novu ekipu, za nova lica, vrijeme je za Most“, govori sportskim rječnikom Barbara, inače majka 6-godišnjeg Vita koji joj je, kaže, životni smisao i kompas. „Ne moramo učiniti svijet boljim mjestom, dovoljno je izaći ispred kuće, u lokalnu zajednicu i ovaj grad učiniti malo boljim mjestom za život“, kaže.

A ono što bi poboljšalo život Velike Gorice, zasigurno je bolji javni prijevoz, nova tržnica, produženi boravak i obrok u dječjim vrtićima, te ljetna edukacija, sportski rekreativni sadržaji, olakšanje poslovanja obrtnicima i poduzetnicima, uvođenje reda u gradske službe, transparentan gradski proračun.

„Gorica još ne igra svoje najbolje utakmice, ali ja vjerujem u ove ljude. Vjerujem da možemo uvesti reda. Vjerujete u nova lica Gorice i poklonite nam svoje povjerenje“, zaključila je Barbara.

Razgovaramo s građanima, skupljamo potpise

MOST je današnji sunčan dan iskoristio i za daljnje prikupljanje potpisa na Tržnom centru. Nisu htjeli otkriti broj koji su do sad prikupili, kažu kako razgovaraju s građanima, a potpise će skupljati onoliko dugo koliko budu htjeli. “Razgovaramo s građanima, osjećamo tu toplinu, velika su očekivanja i povjerenje, veselimo se izborima, i nadamo se da ćemo vrlo brzo moći ostvariti ono što svi građani od nas očekuju”, rekao je Bekavac.

Izvor:Kronike


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj