fbpx
miro bulj
12. svibnja 2021.

POBJEDNIČKA LISTA MIRA BULJA ZA LOKALNE IZBORE U SINJU!

Lista Mosta: Bez straha na izbore, birajte promjene!

‘Drage Sinjanke i Sinjani,

smatram da je Sinj najperspektivnije mjesto za život, a moj tim i ja uložit ćemo svu svoju energiju i vratiti ga na mjesto koje mu pripada.

Dosadašnje upravljanje gradom bilo je katastrofalno. Upravo kočničari razvoja Sinja, koji su nas ubacili u kaljužu u kojoj se nalazimo, udružili su snage bacajući blato po nama ne bi li vas još jednom  prevarili da glasate za njih, a ne za nužne promjene koje vam nudimo.

Nakon izbora, gradska uprava bit će sve ono što do sada nije bila – učinkovita, transparentna i otvorena za svakog našeg čovjeka. Mladim ljudima osigurat ćemo uvjete za ostanak i povratak, nova radna mjesta, svoj djeci upis u vrtiće, učenicima i studentima bolje uvjete, a našim umirovljenicima bezbrižniju starost, postat ćemo grad jednakih šansi za sve.

Imamo najbolji tim ljudi koji će svojim znanjem i zalaganjem znati odgovoriti na izazove koji su pred nama.

Znamo, dragi sugrađani, da ste uz nas i sve ste glasniji u svojoj želji da zajednički mijenjamo Sinj na bolje. Vaša podrška daje nam snagu da se što bolje pripremimo za sve ono što ‘OĆEMO napraviti za Sinj.

Mi ‘Oćemo Sinj kojim se upravlja razvojno, ekonomski i ekološki održivo. Sinj koji je otvoren, učinkovit, transparentan i u službi svojih građana. ‘Oćemo moderan i čist grad koji će promovirati svojih 14 mjesnih odbora. Sinj koji će čuvati svoje tradicijske vrijednosti i razvijati se u skladu s modernim tehnologijama. ‘Oćemo sposobne, a ne podobne. ‘Oćemo Sinj jednakih šansi za sve naše građane.

Dragi sugrađani koji imate biračko pravo bez straha u nedjelju izađite na izbore, birajte promjene koje će pokrenuti Sinj.

Našim političkim takmacima poručujemo da je njihov strah itekako opravdan jer je u ovoj političkoj utrci svima itekako  jasno ‘ko su parci, a ‘ko prirepci!’. Mi pobjeđujemo jer je Sinj borbe vrijedan, a mi se nikog i ničeg ne bojimo. Sve za Sinj, a Sinj ni za što.

Predstavljam Vam naše kandidate za Gradsko vijeće i program koji ćemo provoditi  u sljedećem mandatu.’

https://web.facebook.com/mirobuljMOST/posts/4327486897295727

https://most-hrvatska.hr/2021/05/06/izborni-program-sinj-borbe-vrijedan/


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj