fbpx

Vijesti:

10. veljače 2022.

Kujundžić: „Smatram da bi Ivošević trebao dati ostavku“

Saborski zastupnici Božo Petrov i Ante Kujundžić u Hrvatskom saboru su govorili su o aktualnostima.

Vezano za Fond solidarnosti, Petrov je rekao kako je jasno da je Hrvatska izgubila tu bitku, izgubila novac.

„Bit će kao i s poskupljenjem energenata. U rujnu je Most upozoravao što nas čeka, a ministar Ćorić nas je nazvao dežurnim katastrofičarima, a sad kada građani dobivaju ogromne račune plina, kao nojevi zabijaju glavu u pijesak. Ako ne znaju predvidjeti što se događa na globalnoj razini, ne zaslužuju biti na tom mjestu i raditi taj posao. Ista priča je i s Fondom, u lipnju će biti jasno da je taj novac izgubljen“, rekao je Petrov.

Kujundžić je dodao kako građani prijavljuju da je Fina podigla naknade, a pitanje je li baš sad trenutak za taj potez: „Je li ovo vrijeme da se naknade dižu?! Vlada na svaku kritiku skače, a itekako te kritike imaju uporišta, a s druge strane se na sva usta hvali, iako je situacija zabrinjavajuća.“

Kujundžić je na pitanje o izjavi dogradonačelnika Splita Bojana Ivoševića, „napit ću vam se krvi…“, rekao da on osobno smatra da bi Ivošević trebao dati ostavku.

„Nisam da se povlači po blatu ikoga tko je u blato upao, ali moj osobni stav jest da Ivošević treba dati ostavku. No, Most Split će napraviti ono što smatraju najboljim za svoj grad, oni su slobodni ljudi. Ovo Ivoševiću nije prvi put, takvo ponašanje nije prihvatljivo, a kada Marijana Puljak kaže da je Ivošević zadržao aktivističku retoriku, ispada da su svi aktivisti agresivci i ne znaju se ponašati, ljudi kojima treba dodatno školovanje“, rekao je Kujundžić.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj