fbpx

Vijesti:

8. veljače 2022.

Miro Bulj radi odličan posao u Sinju. Od kad je preuzeo vlast pokrenuo je brojne projekte

U programu Hit radija danas je gostovao gradonačelnik Sinja Miro Bulj koji se osvrnuo na nekoliko projekata, ali i na najnovije istraživanje RTL-a i Promocije plus, prema kojem je među 10 najpopularnijih političara u Hrvatskoj. Kazao je kako se ne treba previše zamarati percepcijom naroda nego treba što više i što bolje raditi.

‘Treba raditi svakodnevno s ljudima. Ja kao zastupnik imam obvezu zastupati u Saboru stavove zbog kojih su me građani birali, a naravno kao gradonačelnik Sinja moram još dodatnu energiju dati, tako da će ljudi sami po tome procjenjivati moju vrijednost. Naravno da godi kad ste među najpopularnijima, međutim ne smijem se s tim zanositi nego trebam nastaviti još više raditi.’

Gradonačelnik Bulj se osvrnuo na početak gradnje novog rotora u Sinju, ističući kako će njegova izgradnja značajno doprinijeti protočnosti prometa.

‘Kao gradonačelnik sam u razgovoru s Hrvatskim cestama predložio, pošto tu prolazi Aglomeracija, da Grad Sinj položi infrastrukturu, tj. cijevi. Preko Vodovoda ćemo financirati u iznosu od 360 tisuća kuna, da ne bismo sad napravili rotor, pa da moramo opet kopati kad krene Aglomeracija, ako Bog da LOT-2, koji je doduše u tom dijelu malo zapeo. Točno ćemo po projektu Aglomeracije položiti u tom dijelu cijevi’, kazao je Bulj.

Bulj je podsjetio kako je počela izgradnja novih prostorija Centra za socijalnu skrb Sinj u ex vojarni Ivaniša Nelipića, za što je Grad Sinj dao zemljište:

‘Znamo kako na Žankovoj glavici nije riješen ni parking. Problem je doći osobama, poglavito s invaliditetom, ali i svim građanima. Ova manja zgrada do zgrade Zapovjedništva, između Veteranskog centra i Zapovjedništva Hrvatske vojske, ondje će se graditi zgrada Centra za socijalnu skrb. Ta investicija je oko 8 milijuna kuna.’

Bulj je također govorio o skorom početku gradnje aglomeracije Sinj, o rekonstrukciji Splitske ulice, obnovi sportskih objekata, rješenju problema prometnih gužvi oko Doma zdravlja u Sinju i o drugim sinjskim problemima. Za kraj je još jednom ponovio kako je Sinj najperspektivniji grad u Hrvatskoj i kako se ne smije dopustiti da ova sredina odumire te je poručio:

‘Sinj, cetinski kraj i Dalmatinska zagora ne smiju i neće biti zaboravljeni dok sam ja gradonačelnik, a pogotovo dok sam saborski zastupnik, dok mogu zastupati interese ovoga kraja i interese cijele naše Dalmacije, a poglavito moga grada Sinja.’

Izvor: Ferata


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj