fbpx

Vijesti:

2. ožujka 2022.

Marija Selak Raspudić: Vlada zbog sigurnosti naših građana u vrijeme krize mora što prije otići

Marija Selak Raspudić iz Mosta “sramotnom” smatra reakciju premijera Plenkovića na pitanje o optužbi protiv ministra Aladrovića kada je rekao da ‘ima pametnijeg posla’.

Iskorištavati tragediju ukrajinskog naroda kako bi se njome prikrile koruptivne radnje u vlastitoj Vladi je moralno dno koje za HDZ i nije neočekivano”, izjavila je Selak Raspudić. Smatra da bi premijer trebao hitno suspendirati ministra koji je pod optužbama, međutim, kaže Selak Raspudić, premijer ‘nema rješenje za ministra graditeljstva i ne zna što učiniti s Aladarovićem pa se skriva iza ukrajinske tragedije da bi izbjegao pitanja o nefunkcionalnosti vlastite Vlade’.

Kaže, da ‘u trenutku ovako ozbiljne vojne ugroze, za što postoji jedinstvo hrvatskog naroda prema građanima Ukrajine, umjesto da se posvetimo njima i brinemo za vlastitu vojnu sigurnost, mi smo prisiljeni baviti se aferama koje je proizvela njegova Vlada’.

Kaže da bi pristanak na rekonstrukciju Vlade značilo dati povjerenje premijeru Plenkoviću. “Mi mu ne možemo dati povjerenje, a dok se ne stvore uvjeti za prijevremene izbore s obzirom na trenutačnu krizu Europi, nastavit ćemo se se zalagati za opoziv prozvanih ministara što su inicijative koje smo već pokrenuli u Saboru”, dodala je.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj